perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hyvää pääsiäistä !



Tännepäin kuuluu ihan hyvää! Maha on voinut hyvin ja työt ovat myös sujuneet :) Olen uskaltanut nyt syödä jopa leipää ja riisiä töissä! Olen niiin ylpeä itsestäni.

Huomaan, että tämä on jättänyt arvet itseeni. Seuraan nykyään tosi paljon mitä muut syövät. Ja mietin, että itse en voisi syödä noita herranjumala!  Ja seuraan ja ihmettelen mikseivät ihmiset syö jos voivat ym turhaa. Vaikka mitä se mulle kuuluu ja tiedän että ihan typerää seurata muiden syömisiä. 
Ja itseä vieläkin vähän jännittää mennä samaan aikaan muiden kanssa syömään. Välillä menen yhden työkaverin kanssa myöhemmin, kun taukotilassa on rauhallisempaa.
 Mietin aina, että kaikki tuijottavat mitä ruokaa minulla on ja että syön liian vähän/paljon tai ihan mitä vaan ruokaan liittyvää. :/

Mutta pärjäilkää ja toivottavasti tällä blogilla olisi edes sellaisia lukijoita, jotka eivät kehtaa julkisesti seurata. En kyllä tajua mitä noloa siinä on. 

 

2 kommenttia:

  1. Kiva, että pidät tällasta blogia. On "ihana" huomata, että muillakin on vatsaongelmia. Mun ongelmat alkoi tammikuussa 2012, kun maha alkoi oireilla: ei ollut oikeastaan kipeä mutta sekasin ja löysällä sitäkin enemmän ja piti paljon ääntä. Kärsin siitä kauan kunnes heinäkuussa todettiin keliakia. Huokasin helpotuksesta, koska ajattelin että oireista pääsee nyt eroon. Hetki keliakian toteamisen jälkeen olikin ihan ok, kunnes edelleen oireet jatkuivat samanlaisena kuin ennen keliakian toteamista. Lääkäreistä ei ole ollut kummoista apua, vessassa saa edelleen ravaata ja vatsa ihmeellisesti kuplii ja pulputtaa. Epäilen itse ärtynyttä vatsaa, mut en tiedä sitten varmasti. Kyllä tää tekee elämästä välillä aika onnetonta :/ On tietty hyviäkin aikoja mut huonot painaa mieltä. Mietin aina vaan, että jos keliakiaa ei olis ikinä tullut, eläisin varmaan edelleen ihanan "aikaisemman mahani" kanssa joka ei reagoinut mihinkään mitenkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä vatsavaivaisia löytyy nykyään ihmeen paljon. Kannattaa jättää kaikki valmisruoat, herkut pois ainakin hetkeksi. Mikäli edes sellaisia syöt. :) Toivottavasti olosi paranee! Tsemppiä!

      Poista